Skip to content

Meld je aan!

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Heb je zin om als deelnemer hier actief aan bij te dragen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onder het kopje intentieverklaring vind je een link naar het aanmeldformulier. Daarop staat ook beschreven hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Heb je naar aanleiding hiervan een vraag, een suggestie of wil je meer informatie over Herenboerderij Rorik? Meld je aan voor een informatiebijeenkomst. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Adres Herenboerderij Rorik

Landgoed Rorik
Pad van Altruda
1948 PJ Beverwijk

Intentieverklaring

Download hier de intentieverklaring voor deelname aan Herenboeren Rorik en hier de bijbehorende privacyverklaring. Lees ‘m goed door, vul ‘m in en stuur ‘m op. Wanneer de aanbetaling van 10% (250 euro) bij ons binnen is, is je inschrijving officieel. Je bent dan aspirant-lid. Dat wil zeggen dat je voorrang hebt om lid te worden, zodra we echt van start gaan. Eenpersoonshuishoudens betalen de helft (aanbetaling is 125 euro).

Voor alle aspirant-leden leden die zich hebben ingeschreven organiseren we kennismakingsbijeenkomsten waar we elkaar ontmoeten en beter leren kennen.

Statuten Herenboeren Rorik

De statuten van Herenboeren Rorik kun je hier bekijken.